Back to All Events

Ainutkertaisuus


  • Galleria Sculptor 12 Eteläranta Helsinki, 00130 Finland (map)

AINUTKERTAISUUS
Näkökulmia laatikon sisäpuolelta

Rasistien, suvakkien ja tolkun ihmisten aikakaudella henkilökohtainen ja kansallinenkin identiteetti rakentuvat uusilla tavoin. Tätä rakentumista hallitsevat julkinen keskustelu sekä subjektiiviset mielipiteenilmaukset mediassa ja sosiaalisessa mediassa. Galleria Sculptorin kesänäyttelyn lähtökohtana on ihmisen oma ainutkertainen tapa hahmottaa, muistaa ja kokea ympäröivä todellisuus.

Ryhmänäyttelyyn valitut taiteilijat ovat omaääniset nykykuvanveistäjät Sampo Malin (s. 1977), Lotta Mattila (s. 1986) ja Salla Vapaavuori (s. 1983).

Galleria Sculptorin Ainutkertaisuus-näyttelyn kuraattorina toimii FM Annukka Vähäsöyrinki. Vähäsöyrinki on työskennellyt aikaisemmin muun muassa taiteilijajärjestö Arte ry:n toiminnanjohtajana sekä Suomen Kuvanveistäjäliiton projektituottajana. Hän asuu ja työskentelee Brysselissä ja Helsingissä.

Lisätiedot: annukka.vahasoyrinki@sculptors.fi

Galleria Sculptor

Earlier Event: January 22
Muunneltua totuutta / Modified Truth
Later Event: December 10
Främmande