Back to All Events

Hyrrä -teoksen paljastus / Unveiling: Spinning Top

  • Riihimäen jäähalli / Riihimäki indoor ice rink Hj. Elomaankatu 4 11130 Riihimäki Finland (map)

Riihimäen jäähallilla paljastetaan lauantaina 19.12. teos Hyrrä. Teosta varten on haastateltu ja kuvattu jäähallilla harjoittelevia taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita. Hyrrä juhlistaa liikunnan ja harjoittelun iloa.

Lue lisää osoitteesta: http://www.riihimaki.fi/riihimaen-kaupunki-yhdistaa-rohkeasti-taidetta-ja-urheilua/

A new public art piece Spinning top will be unveiled at Riihimäki indoor ice rink on Saturday 19th. Ice Skaters and Ice Hockey players were interviewed and photographed for the piece. The piece celebrates the joy of practice and exercise. 

Earlier Event: October 9
New Narrative And Reader
Later Event: January 22
Muunneltua totuutta / Modified Truth